Het Gezelschap Waardenwerk wil bijdragen aan een meer rechtvaardige en duurzame samenleving. Het is een open werkverband van professionals en organisaties met als doelstelling het bevorderen van waardevol werk dat deugt en deugd doet. Centraal staat daarbij het gedachtegoed rond normatieve professionalisering en waardenwerk dat de afgelopen decennia op de Universiteit voor Humanistiek ontwikkeld is. Eén van de centrale gangmakers hiervan is Harry Kunneman, emeritus hoogleraar aan de Universiteit voor Humanistiek. Een overzicht van publicaties over theorie en praktijk van normatieve professionalisering vindt u hier.

Het Gezelschap Waardenwerk staat open voor alle professionals en vrijwilligers die van anderen willen leren, hun kennis willen verdiepen en eigen inzichten rond goed, betekenisvol werk en duurzamer leven willen delen en houdt zich onder meer bezig met onderstaande activiteiten:

Nog geen abonnee van Tijdschrift Waardenwerk? Maak nu gebruik van de kortingsactie!
Als u nu een abonnement neemt, krijgt u het eerste jaar 50% korting! Klik hier voor het formulier en vul in bij actiecode: WW50. Informatie over het Tijdschrift Waardenwerk vindt u hier.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor de e-mail nieuwsbrief: