Het Tijdschrift Waardenwerk wordt uitgegeven door uitgeverij SWP onder auspiciën van de stichting Waardenwerk. De jaargangen omvatten vier nummers. Het winternummer vormt een dubbelnummer.

In het tijdschrift staat het werken aan waarden in professionele en maatschappelijke praktijken centraal. Zo leest u over normatieve professionaliteit, de geestelijke gezondheidszorg, vreedzaam vechten en waardig strijden, voedseldemocratie, muzische professionaliteit, vluchtelingen, lokale zorg, mantelzorg, bezieling in organisaties, racisme in Nederland, Jessica Benjamin en nog veel meer. De focus ligt op het onderzoeken van ethische en morele vragen in werkpraktijken, de relaties tussen waarden en werk, reflectie van professionals en vrijwilligers in de werkpraktijken van de zorg, de wetenschap, onderwijs en bestuur en op het bouwen aan een meer duurzame en rechtvaardige samenleving.

De redactie van Tijdschrift Waardenwerk bestaat uit: Harry Kunneman (hoofdredacteur), Richard Brons (redactiesecretaris), Michiel de Ronde, Peter Rombouts, Fernando Suárez-Müller, Brecht Molenaar, Lars Moratis en Susan Woelders.

Abonnement Tijdschrift Waardenwerk
Heeft u interesse in een abonnement op Tijdschrift Waardenwerk? U kunt zich hier abonneren door het formulier in te vullen. Met een abonnement op het gedrukte exemplaar heeft u automatisch toegang tot de digitale kennisbank via waardenwerkdigitaal.nl waar u naast het actuele nummer ook het complete archief kunt inzien. De abonnementsprijs bedraagt per jaargang € 71,-. Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van € 49,-. Voor instellingen bedraagt de abonnementsprijs € 178,- (U ontvangt drie exemplaren per editie op één adres + onbeperkt online toegang tot de digitale databank met; alle verschenen artikelen). Neem voor tarieven van een collectief abonnement contact op met de uitgeverij.

Een nieuw abonnement gaat in vanaf de eerstvolgende te verschijnen editie en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Mutaties en opzegging kunt u per post doorgeven of via www.aboland.nl. Opzegging dient uiterlijk acht weken vóór afloop van de abonnementsperiode te zijn.

Maak nu gebruik van de kortingsactie!
Als u nu een abonnement neemt, krijgt u het eerste jaar 50% korting! Klik hier voor het formulier en vul in bij actiecode: WW50. 

Losse edities nabestellen
Losse nummers zijn (mits voorradig) te bestellen in de webshop van Uitgeverij SWP.
Enkele edities zijn € 22,- per exemplaar / dubbele edities zijn € 29,- per exemplaar.
Gratis verzending binnen Nederland.

Abonnementenadministratie
Abonnementen worden gefactureerd en administratief afgehandeld door:
Abonnementenland
Postbus 20, 1910 AA  Uitgeest.
Tel.: 0251 – 25 79 24
Fax: 0251 – 31 04 05
www.aboland.nl

Redactieadres
Redactie Waardenwerk
Vissersdijk Beneden 70
3319 GW Dordrecht
E-mail: redactie@waardenwerk.nl

Richtlijnen en format
Download de richtlijnen en het format voor het schrijven van een artikel in Waardenwerk.

Uitgever
Waardenwerk is een uitgave van:
Uitgeverij SWP
Postbus 12010
1100 AA Amsterdam-Zuidoost
Tel.: 020 – 330 72 00

Internet: www.swpbook.com

Verantwoordelijk uitgever:
Paul Roosenstein
uitgever@waardenwerk.net

Productiebegeleiding:
Janneke Scherpenhuisen

Marketing:
Hellen Tecle