Digitale nieuwsbrief november 2022

Het Gezelschap Waardenwerk heeft een nieuwe digitale nieuwsbrief uitgebracht, met daarin onze meest recente activiteiten. In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen:

  • Jaarlijkse Waardenwerk bijeenkomst:
    op donderdag 24 november, van 15.30 tot 20.00 uur, in De Moestuin, Utrecht met als thema ‘De urgentie van Aardewerk’ met filosofen, kunstenaars en klimaatactivisten. Met korte intro’s van Kees Klomp over Waarde in de Betekeniseconomie en Henk Manschot over ‘Bruno Latours atelier’.
  • Leergang Waardenwerk in de praktijk:
    In januari 2023 start de derde editie van de succesvolle Leergang ‘Waardenwerk in de praktijk’. Deze loopt van januari tot juni 2023 onder begeleiding van Harry Kunneman en Antoinette Bolscher. De zesdaagse leergang richt zich op professionals in onderwijs, zorg en overheidsinstanties die ernaar verlangen om waardevol werk te doen en actief bij willen dragen aan een betere omgang met de vele dringende vragen en problemen in hun eigen werkpraktijk.

Lees hier de digitale nieuwsbrief van november 2022. Wij wensen u veel leesplezier!

Wilt u zich aanmelden voor volgende nieuwsbrieven en zo op de hoogte blijven van de activiteiten van Gezelschap Waardenwerk? Klik dan hier.