Ademruimte

Voor professionals, managers en bestuurders die dagelijks te kampen hebben met kortademige vormen van organiseren en werken, organiseert het Gezelschap Waardenwerk op 16 november a.s. een interactief programma over ‘ademruimte’.

Centraal staat de vraag hoe in je eigen werk ruimte te openen waarin mensen op adem kunnen komen, en woorden kunnen vinden voor de vragen die er echt toe doen.

Na een korte opening door onze voorzitter Tineke Abma, geeft Harry Kunneman een beknopte inleiding op het thema. Aansluitend vertonen we een aantal korte filmpjes waarin professionals uit hun hart vertellen wat hen echt beweegt in hun werk. Dan volgt een verdiepend gesprek met Mieke Moor en Jan Nap waarin Harry hen bevraagt over de betekenis van ademruimte in organisaties, aan de hand van het nieuwe boek van Mieke, De bestuurder en de filosoof, en aan de hand van de praktische ervaringen van Jan Nap met het project ‘rijker verantwoorden’ bij de Nederlandse politie. Halverwege het gesprek danst Peter Rombouts een improvisatie rond het thema. Aansluitend gaan de deelnemers in kleine groepen aan het werk met de vraag hoe ademruimte in hun eigen werk meer plek te geven.

We sluiten af met de presentatie van een nieuw, kloek boek vanuit ons gezelschap: Proeven van Waardenwerk en met een ‘gezellige’ borrel.

Praktische informatie

DatumDinsdagmiddag
16 november 2021
Tijd14:00 – 17:00
met aansluitend een borrel
LocatieDe Moestuin
AdresLaan van Maarschalkerweerd 2
3585 LJ Utrecht
OV7 minuten met de sneltram
vanaf Utrecht CS
Kosten€ 35,- (incl. btw) en koffie,
thee, borrel en hapjes
Infosecretariaat@waardenwerk.nl

Wilt u deelnemen? Klik dan snel op aanmelden. Wij zien er naar uit u op 16 november te ontmoeten

Wij zijn verplicht te controleren op een coronabewijs via een QR code!