Video | Leergang Aardewerk: Tussen Schok en Aarde

Een korte introductie op de leergang ‘Tussen Schok en Aarde’, door Harry Kunneman, die op vrijdag 26 april van start gaat, georganiseerd door de Waardenwerk Akademie.

In deze leergang onderzoeken we in een kleine groep van 10 – 12 deelnemers nieuwe manieren om met de aarde en haar bewoners om te gaan – in ons persoonlijke leven, op het werk en in de politiek. De twee hoofddocenten – Harry Kunneman en Wouter Kusters – zullen inspirerende filosofische inzichten aandragen, die via bijdragen van vier bijzondere gastdocenten (Felix van Vugt, Jantine Schinkelshoek, Kees Klomp en Marit Overbeek) worden geconcretiseerd aan de hand van praktische initiatieven in het onderwijs, in de landbouw en in klimaatactivisme. De deelnemers worden gestimuleerd om actief bij te dragen vanuit hun eigen kennis, ervaringen en betrokkenheid.

Ter inleiding op het thema, zie hier een nieuw filmpje van Harry Kunneman

De leergang omvat zes vrijdagmiddagen, 26 april, 7 juni, 28 juni, 13 september en 4 oktober, steeds van 12.30 – 17.00u (12.30u inloop, begin programma 13.00u). De leergang vindt plaats in Antropia, Driebergen-Zeist, op loopafstand van het station.
Kosten: €1.195,- inclusief BTW, koffie/thee en studiemateriaal
Meer info en aanmelden via: akademie@waardenwerk.nl
Met iedereen die overweegt deel te nemen, voeren we een kennismakingsgesprek om wederzijdse verwachtingen af te stemmen.